Loading posts...
Home Kappers

Kappers

Hier vind je kappers die krullen knippen. Sommige zijn meer gespecialiseerd in kroes en sommige in losse krullen. Er zitten natuurlijk ook kappers bij die alle krultypes kunnen knippen. De lijst wordt continue aangevuld. Ken jij een kapper die er nog niet bij staat? Laat het me dan weten via info@curlyhairtalk.nl. Ervaringen met de kappers zijn welkom in het comment gedeelte onder aan de pagina.

Boek en ontdek nu ook eenvoudig je krullenkapper via treatwell.nl

300x250_kapper

 

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

 • Zijn er ook zo’n kappers in Vlaanderen (Belgie) ?

  • Ik ga ook opzoek naar kappers in België. Ik hoop dat ik er binnenkort een paar heb gevonden.

   • Elisa

    In Leuven is er de “Voodoo”, een afro-kapsalon. Ze verkopen ook vele producten voor kroeshaar.

    Voor mijn 2c/3a heb ik ook nog nooit een kapper gevonden, dus moest je dat tegenkomen, ik hoor het graag 😉

 • Sanne

  Ik kom al jaren bij ‘Haar van boven’ in Middelburg, provincie Zeeland. Ze weten hoe ze met krullen moeten omgaan. Ik heb een tijd geleden besloten om mijn haar te laten groeien, ging langs om er weer wat model in te laten knippen. Ze hebben er niet teveel afgeknipt. Bellen voor een afspraak is noodzakelijk. Vraag of je Door Dik of Esther geknipt kan worden.

 • Aj

  Hi!

  Zijn er ook kappers in de buurt van Hardenberg (Overijssel) die gespecialiseerd zijn in krullen? Ik wil graag lang haar, maar dat gaat moeilijk als er elke keer een heel groot stuk wordt afgeknipt..

  Alvast bedankt voor de reactie!

  • Manolya

   Ga naar Velvet Monkey House of Hair in almelo en vraag naar Kylie Jones, zij knipt super goed en luistert naar jouw wensen.

 • Wenda

  Hallo, ik woon in Almere en kan geen kapper vinden dat weet hoe ze krullig haar moet knippen, ik ben zelf naar Simcha geweest in Amsterdam ook geen geluk. Heeft iemand ervaren met een kapper in Flevoland die echt weet hoe ze met krullen moet omgaan want ik kan niet een vinden. Ik heb wel de you tube clip gekeken van Salon Viable in Almere Poort die de haar droog heeft geknipt maar dat had ik ook een keer laten doen bij een kapper en het was een ramp. I need help, every day is a bad hair day for me ! Thanks.

  • shari

   hii, ik heb er zelf geen ervaring mee maar hoorde positieve comments erover. in Almere ze heet Naomi; marketkant 1203-09 1314 AJ. telnr: 0365333471

 • Ik ben bij PH haarstudio in amsterdam perfect geknipt. Mijn haar werd droog geknipt en daarna met een geweldige hoofdmassage gewassen.

  Resultaat was boven verwachting.

  • Wenda

   Hallo Brenda,

   Ik ben naar PH Haarstudio in Amsterdam geweest, Tim heeft mijn haar droog geknipt maar het zit niet goed en hij heeft tenminste 6 cm er afgeknipt zonder te zeggen. Dit droog geknippen is niks voor mij en ik baal echt dat ik heb laten doen nooit zo slecht geknipt 🙁

   • Wat balen zeg 🙁 ! Helaas heeft dit niet veel te maken met het droogknippen, maar met de kapper die denkt het te kunnen. Echt jammer!

    • Wenda

     Bedankt voor de reply Nandine, misschien heb ik gewoon bad luck gehad want ik heb wel een paar recensies gelezen en ook photos erbij en ze zagen mooi uit. Voordat ik in Nederland kwam te wonen had ik altijd mijn haar nat geknipt en zat altijd goed. Ik moet wel zeggen ik vind het zo moeilijk een kapper te vinden die mijn haar kan knippen dat ik ben gewend, alleen een in Haarlem maar helaas is zij verder gaan studeren. Dus ik zoek verder, great website by the way.

 • Safira

  Hey, ik ben op zoek naar een goede kapper in de omgeving Arnhem. Ik heb zelf krultype 2b/3a en ik zou graag meer krullen willen hebben. Bedankt alvast!

 • Sophie

  Ik ben vandaag bij Mixtbaby in Rotterdam geweest en dat is erg goed bevallen! Heel aardig personeel en hij wist goed wat hij met mijn haar moest doen, én wat er verkeerd is gedaan door andere kappers. Kan ik zeker aanraden!

 • Naadya

  Ik ben een tijdje geleden naar Berty’s Hairstyling geweest, en dat was echt om te hui-lén. Letterlijk. Het was echt de meest verschrikkelijke knipbeurt die ik in jaren heb gehad – en ik héb me een hoop slechte knipbeurten gehad!

  Ze beweert gespecialiseerd te zijn in krullen en een “speciale techniek” te gebruiken; hier vroeg ik zelfs nog naar aan de telefoon en dit beaamde ze volmondig. Toen ik daar echter eenmaal aankwam met m’n 3b/c-type haar, zei ze dat het bij mij niet mogelijk was. Ze zei dat die techniek eigenlijk alleen was voor mensen die niet écht krullen hebben, maar dat het bedoeld was om stijl haar meer vorm te geven en haar met een slag wat meer te laten krullen.

  Vervolgens heeft ze m’n haar 2x gewassen met shampoo, daarna een héél klein beetje conditioner gebruikt en uitgespoeld, m’n haar nat geknipt, gedroogd met een föhn, nogmaals gekamd toen het al half droog was en ten slotte deed ze om het af te maken, een klein beetje fiber-gel/wax in m’n haar.

  Uiteraard zag ik eruit als een poedel.

  M’n haar was dof, pluizig, stond recht overeind, was plakkerig aan de puntjes, voelde verder aan als stro en was veel en véél te kort geknipt. Ze heeft geen leave-in of ook maar enig ander verzorgend product gebruikt en er was geen gedefinieerde krul meer te bekennen.

  Voor zover mijn enerverende ervaring met Berty’s Hairstyling. En voor een ieder die misschien denkt “ach, zó erg kan het toch niet zijn?” Ja. Dat was het wel. Er bestaan foto’s.

  • menna

   heei ik had een vraag zijn er ook goede kappers omgeving ede arnhem nijmegen ik had laatst mijn haar laten knippen bij een normale kapper en die had het helemaal verkeerd gedaan en de laagjes zitten ook helemaal niet goed mijn krultype is ong 3b 3c alvast bedankt.

 • Tamara

  Ik zit tussen haartype 3b en 3c Ik heb wel goede ervaring met Simcha en friends, wel merk ik dat de ene kapster daar weer wat beter is dan de andere, je haar word gewassen met een lekkere hoofdmassage erbij er word duidelijk gevraagd hoe je het wil hebben, hoe je het draagt en je word er wel nat geknipt, mooi in laagjes waardoor ik met een mooie volle bos weg ging..

  • Cheyenne

   Ik heb type 3c/3b haar en ik zoek al een tijdje naar een goeie krullenkapper. Ik heb nog nooit eerder mijn haar laten knippen door een ‘krulkapper’. Is Simcha en friends een echte aanrader? Knippen ze dode punten wel echt goed? En valt het hele stylings-proces wel binnen een uur?

   Let me know! Ik zou het waarderen als je zou reageren.

   • Liv

    Nee, niet doen! Ik ben laatst bij Simcha geweest. Ik kwam binnen met een mooie bos krullen en ging naar buiten met een lullige coupe waar de krul eruit leek te zijn geknipt ipv erin.

   • Jerney

    Ik ben vandaag met mijn dochter krultype 3b/3c bij kapsalon stylisimo in haarlem geweest. Echt een aanrader. Moest wel 55 euro betalen voor lang haar maar het was de moeite waard. De eigenaar Jamal isgespecialiseerd in krul haar. Knipt je haar eerste droog krul voor krult. Daarna wast hij het en kijkt hij het nog helemaal na voor dat hij t droogt. We waren 1.5 uur binnen mijn dochter haar haar is lang niet zo mooi geweest. Echt een aanrader!!!!

 • Yel

  Voor het eerst in 33 jaar tijd ben ik tevreden met de wijze waarop ik geknipt ben. Meestal ga ik huilend naar huis en hoewel de eerste 2 dagen even wennen was zat het haar na een week fantastisch. Dank aan Muna’s haarstudio te Zaandam. Ook gewoon geen discussie over : “je haar is te droog er moet 10 cm af”-gezeik. Heb een vaste kapper wel gevonden hiermee! Verder een relaxte viber daar, ook fijn.

 • Do

  Ben ook vaak teleurgesteld geweest maar de laatste keer heb ik een goede getroffen (Square kappers in Tegelen) maar daar kan ik niet met regelmaat naartoe. Ik heb toen wel gevraagd naar een kapster met ervaring met krullen, ze was geen Curlsys kapster maar dat hadden ze daar ook. In Amsterdam had ik een fijne kapster die goed luisterde en inzicht had maar die is naar het buitenland vertrokken.
  Ik ga Vanessa van der Roest proberen in Amsterdam, ook een krullenkapper bij de Heemstedestraat. Dat wordt de eerste keer dat ik per krul ga laten knippen, ben benieuwd! Je hebt in Amsterdam West ook nog je-bent-mooi.nl maar die is wel erg prijzig.

  • TamaraD

   Ken je Simcha niet in Amsterdam ? Vind ik persoonlijk erg goed met krullen

  • Liesa

   Hoe was je ervaring bij Vanessa van der Roest? Waren je krullen mooi geknip?

   • Do

    Vanessa Roest is erg goed bevallen! Een half jaar niet naar de kapper hoeven gaan. Had veel meer krul en het valt beter.
    Helaas verhuisd naar regio Zaanstad dus ik ga nu Muna proberen

 • Ni

  Ik ben op aanraden van deze website naar Day and Night Hairdressers (Amsterdam) gegaan. Afspraak gemaakt bij Stefanie en zeer tevreden. Ik ben vooral altijd bang dat het veel te kort wordt, maar ze luisterde echt heel goed naar wat ik wilde en nam de tijd. Ze knipte het droog en pluk voor pluk zodat ze kon zien hoe het viel. Ik heb losse krullen, maar omdat mijn haar vrij lang niet geknipt was en erg pluizig zat, heeft ze het eerst gewassen en geföhnt met product om de krullen terug te brengen en meer definitie te geven. Daarna heeft ze het in model geknipt. Ik ben heel blij met het resultaat.

 • TamaraD

  Ik heb van me zelf donker bruin haar tot net over mijn schouders, nog nooit me krullen geverfd! maar zou nu graag een Tintje lichter willen en van die mooie lichte plukjes ofzo er door.. Wat zal dat ongeveer kosten??

 • Brenda

  http://www.thewayhaarlem.nl/
  Adres: Kleine Houtstraat 132, 2011 DS Haarlem
  Telefoon: 023 532 1332

  Superkapper in Haarlem, mijn haren zijn tot nu toe nog nooit zo goed geknipt.

  Bij PH in Amsterdam was mijn haar echt verpest. Mijn krullen waren droog en één en al pluis. Bij Muna in Zaandam ben ik ook perfect geknipt, alleen ik was steeds veel tijd kwijt om er te komen.

  Nu de meiden van the Way Beauty Center in Haarlem ontdekt via treatwell.nl

  Nog nooit zoveel complimenten gehad en weinig werk om mijn haar te doen.

 • Bea

  Zijn er ook kappers met ervaring in krullend- kroeshaar in de regio Breda- Teteringen- Oosterhout NB?

  • Sanne

   Ja, in Breda zit een goede kapper! Triumph art of hair. Zeer tevreden over! Ik heb zelf Geen kroeshaar maar echt een dikke bos losse krullen. Het wordt bijna altijd verkeerd geknipt. Tot ik deze kapper vond.

 • Stephanie

  Iemand ervaring met een kapper in de buurt van Wijchen/Nijmegen?
  I heb krultype 3b en laat altijd gewoon mijn puntjes knippen. Vind t heel erg om naar een andere kapper te gaan, dus zou graag ervaringen van anderen willen lezen (en niet te ver hieven reizen).

 • Sandra

  Mijn ervaring bij Stylisimo Haarlem:

  Ik durfde niet meer naar de kapper te gaan na mijn ervaring bij de kinki in Hoofddorp wat een hell was dat joh! Maar ik ben zo blij dat ik door een vriendin bij Stylisimo terecht ben gekomen. Aardige man waar mee je kan lachen, maar wat nog beter is is zijn manier van knippen..WAUW ik heb gelijk meer volume gekregen in mijn haar. Mijn laagjes zijn nu ook veel beter te zien! Ik zou jullie het zeker aanraden om een afspraakje te maken met Jamal.

 • Cynthia Herrema

  Goedemorgen,

  Ik zoek een kinderkapper die mijn zoontjes zn krullen kan knippen. Mijn zoontje heb ik tot nu toe nog niet laten knippen, is vorige maand 2 geworden, maar wordt nu wel tijd.

  Weet iemand een goede in de buurt van Rotterdam?

  Hoor het graag

  Groetjes Cynthia

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites